Kaxiga Anita Ekberg

Hejsvejs!

Hoppas att ni hade en fin julafton. Jag är hemma hos pappa och i hans nya hus i Malmö. Han har bara bott här i en månad så det är mitt första besök. Det är verkligen superfint. Eftersom jag är i Malmö så måste jag skriva om en av de största svenska skådespelarna. Anita Ekberg. Hon föddes i Malmö och är en äkta diva ut i fingerspetsarna.
al
Anita Ekberg har alltid varit en diva, redan innan hon var känd. Ingen har kunnat trampa henne på fötterna. Medan vissa skulle ändra både utseende och namn för sin karrär, vägrade hon att ändra på det minsta.
Det som är lite lustigt med Anita Ekberg är att hon är så megastor. De flesta vet vem hon är, men hon har inte spelat så många karaktärer. Det räcker nämligen att spela i en legendarisk film för att bli odödlig. De flesta känner henne som Sylvia när hon badar i fontänen i den italienska succefilmen ” Det ljuva livet”
etydiddd
Hon startade dock sin karriär genom att vinna en skönhetstävling. Därefter medverkade hon i några filmer i USA, bland annat Krig och Fred.
En vacker diva från Malmö som tagit världen med storm, så kan man sammanfatta denna bestämda madame.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s